Madeleine Amoroso on Suomen Lucia 2023

Suomen Lucia 2023 on valittu. Hän on Madeleine Amoroso, kotoisin Helsingistä.

– Tuntuu todella kivalta! Odotan innolla, että saan alkaa esiintymään, tavata paljon ihmisiä ja laulaa, tästä tulee intensiivistä mutta hauskaa aikaa, Amoroso sanoo.

– On todella hienoa, että niin moni on äänestänyt ja osallistunut Lucia-keräykseen, joka on todella tärkeä. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat äänestäneet minua, sekä kaikkia ehdokkaita, jotka ovat tehneet uskomatonta työtä! Haluan myös kiittää perhettäni ja kaikkia läheisiäni, jotka ovat tukeneet minua.

Madeleine Amorosolle Lucia-perinteellä on aivan erityinen merkitys: hänen isovanhempansa ovat kotoisin Sisiliasta.

– Olen aina tiennyt Lucian olevan kotoisin sieltä, joten tämän yhteyden ansiosta olen todella tuntenut, että haluan osallistua Lucia-vaaliin. Isovanhempani ilahtuvat varmasti kovasti uutisesta, että minut on valittu Suomen Luciaksi, isoäitini saa varmaan hepulin!

Amoroso kertoo, että kaikki kymmenen Lucia-ehdokasta ovat tukeneet toisiaan ehdokasaikana.

– Itsestään on saanut puhua aika paljon, mutta on ollut hauskaa tehdä se yhdessä muiden kanssa, sen ansiosta ei ole tarvinnut hermoilla yhtä paljon, Amoroso sanoo.

Anna lahjoitus

Klikattuasi nappia "Valitse maksutapa", saavut sivulle, jossa voit valita, miten haluat maksaa. Äänesi rekisteröityy, kun maksu on suoritettu.


Jos haluat käyttää MobilePay-sovellusta, voit maksaa haluamasi summan numeroon 61638

Keräykseen voit osallistua lahjoittamalla haluamasi summan keräystilillemme:
Aktia FI12 4055 1120 0450 79
Nordea FI64 1562 3000 1093 32
Danske Bank FI74 8000 1870 8920 73


SUOMEN LUCIA